Second slide
Wil je een kenteken zoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Direct een kenteken zoeken en alle RDW voertuiggegevens inzien, autoschade achterhalen, tellerstand controleren en volledig NAP rapport ontvangen. Een kenteken opzoeken is eenvoudig, vul het nummerbord hieronder in en doe de kenteken check.

Auto dagwaarde RDW opvragen

auto dagwaarde RDWAuto dagwaarde RDW opvragen is mogelijk met door het RDW kenteken opzoeken in de database van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Je kunt via deze service opvragen wat je auto vandaag de dag waard is. Handig om te weten wanneer je je auto wilt verkopen of juist een nieuwe auto wilt aanschaffen. De auto dagwaarde RDW komt niet zomaar uit de lucht vallen, het is een auto taxatie gebaseerd op diverse factoren en koerslijsten. Vandaag gaan we dieper in op de factoren die waarde bepalen en laten we zien hoe je zelf een auto direct kunt controleren op waarde.

Welke factoren bepalen de RDW auto dagwaarde

Het online taxeren van een auto resulteert in een indicatieve waarde taxatie. De RDW auto dagwaarde zal dus niet een specifieke waarde zijn maar een waarde met daaromheen een kleine afgebakende range. Wat de auto vandaag de dag waard is wordt bepaald door standaard factoren zoals merk, model, gemiddelde afschrijving voor dat type auto, concurrentie en kilometerstand. Vervolgens spelen zaken als uiterlijke staat, onderhoudshistorie, staat van de autobanden, conditie interieur en of er in de auto gerookt is een rol. Deze laatste factoren kan de RDW niet weten. Zij moeten dus taxeren op basis van bij hen bekende autowaarde getallen. De RDW dagwaarde auto taxatie is overigens wel zeer nauwkeurig.

Welke auto dagwaarde RDW gegevens zijn er op te vragen?

Naast de auto dagwaarde RDW zijn er ook gegevens als nieuwwaarde, cataloguswaarde, handelswaarde, inruilwaarde, verkoopprijs en aankoopprijs gegeven. Handig bij auto kopen en verkopen. Zo weet je dat je altijd de goede prijs vraagt en krijgt. Maak daarom ook altijd gebruik van de waarde check en houdt je hieraan vast. Minder is goed in geval van kopen en meer in geval van verkopen. Wees niet ongeduldig en ga voor de beste auto dagwaarde deal.

Wat is de waarde van mijn auto? Autowaarde direct bepalen

RDW dagwaarde auto bepalen is eenvoudig. Zit jij met de vraag ‘wat is mijn auto waard’, dan heb je daar binnen enkele seconden antwoord op. Je kunt door het kenteken en de kilometerstand in te vullen direct zien wat de auto dagwaarde is. Bepalen wat jeauto waard is kost slechts enkele seconden van je tijd en verzekerd je een betere onderhandelingspositie.