Second slide
Wil je een kenteken zoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Direct een kenteken zoeken en alle RDW voertuiggegevens inzien, autoschade achterhalen, tellerstand controleren en volledig NAP rapport ontvangen. Een kenteken opzoeken is eenvoudig, vul het nummerbord hieronder in en doe de kenteken check.

Kenteken zoeken voor overschrijving

Kenteken zoeken omdat je je auto hebt verkocht? Zoek je kenteken vooraf op wanneer je je auto te koop zet, anders kan het zijn dat je bij verkoop je papieren niet op orde blijkt te hebben. Het is belangrijk dit vooraf allemaal op orde te hebben zodat je bij verkoop snel kunt schakelen. Het gebeurt namelijk vaak dat mensen een aankoop toezeggen en eenmaal thuis toch van de aankoop af zien. Op moment dat het ijzer warm is moet je het dus smeden en daarvoor zijn de juiste documenten nodig. Namelijk de kentekenpapieren of de kentekencard met het overschrijvingsbewijs ofwel de overschrijvingscode.

Kenteken papieren kwijt – Wat nu?

kenteken zoekenBlijkt dat jij je kentekenpapieren kwijt bent, dan is er niets aan de hand mits de auto op jouw naam geregistreerd staat. Je kunt bij de RDW aangeven dat jij de rechtmatige eigenaar bent en het nieuwe kentekenbewijs aanvragen. Dit kan telefonisch of via internet. Je hebt je nieuwe kentekencard en bijbehorende overschrijvingscode dan binnen vijf werkdagen in huis. Je kunt het beste wachten met je auto te koop zetten tot je alle op orde hebt. Het komt onbetrouwbaar over als een auto geen papieren heeft en die nog moeten worden aangevraagd.

Naam bij kenteken zoeken

Kenteken rdw zoeken in je huis voordat je de auto te koop zet is belangrijk. Zorg dat je alle vooraf bij de hand hebt. Ben je een kentekendeel kwijt dan moet je dit bij de RDW aanvragen. Soms willen mensen een naam bij kenteken zoeken om zo te controleren of de auto daadwerkelijk op jou naam staat. Naam bij kenteken zoeken is echter niet mogelijk voor burgers, wel kun jij als rechtmatig eigenaar bij de RDW een uitdraai krijgen van het auto kentekenbewijs met je naam erop.