Second slide
Wil je een kenteken zoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Direct een kenteken zoeken en alle RDW voertuiggegevens inzien, autoschade achterhalen, tellerstand controleren en volledig NAP rapport ontvangen. Een kenteken opzoeken is eenvoudig, vul het nummerbord hieronder in en doe de kenteken check.

Nummerbord natrekken van bedrijfsauto’s

oud-kentekenIedere auto met een Nederlands kenteken, kan gecontroleerd worden door middel van een kenteken check. Door een kenteken check uit te voeren controleer je in feite het nummerbord van een auto bij de RDW, waardoor je interessante informatie kunt krijgen over het voertuig dat je hebt gebruikt voor nummerbord natrekken. Zo krijg je na het nummerbord natrekken niet alleen meer informatie over de technische specificaties van een auto, maar ook over de autohistorie van een auto en de tellerstand van een auto. En omdat iedere auto met een Nederlands kenteken nagetrokken kan worden door middel van nummerbord natrekken, is het ook mogelijk om bedrijfsauto’s na te trekken met een kenteken check.

Drie redenen het natrekken van een nummerbord van bedrijfsauto’s

Bedrijfsauto kenteken natrekkenJe kunt een bedrijfsauto nummerbord natrekken om diverse redenen. Zo kun je dit doen bij het kopen van een tweedehands bedrijfsauto, om te achterhalen wat de huidige waarde van de bedrijfsauto is, wat de autohistorie van de betreffende auto is en wat de technische specificaties zijn. Deze informatie kun je niet alleen gebruiken in je zoektocht naar de perfecte bedrijfsauto voor jou, maar ook bij het verbeteren van jouw onderhandelingspositie bij garages en particuliere verkopers.

Een andere reden om het nummerbord van een bedrijfsauto na te trekken, is om de dagwaarde van een bedrijfsauto te achterhalen. Door middel van nummerbord natrekken kom je er namelijk snel en gemakkelijk achter wat de huidige waarde van een bedrijfsauto is. Dit is bijvoorbeeld handig om te weten als je jouw bedrijfsauto gaat verkopen, maar niet weet wat de huidige waarde is en dus niet weet welke verkoopprijs je moet hanteren. Door te kiezen voor nummerbord natrekken, kom je er al snel achter welke verkoopprijs realistisch is voor jouw bedrijfsauto.

Tot slot is het uiteraard ook mogelijk om het nummerbord van een bedrijfsauto na te trekken voor de lol. Zie je een bedrijfsauto rijden en ben je benieuwd naar de gegevens van deze auto? Trek dan het nummerbord van de betreffende auto na en je komt van alles over deze bedrijfsauto te weten. Het nummerbord natrekken van een bedrijfsauto hoeft dan ook niet altijd een praktische reden te hebben, maar kan ook gewoon voor de lol gedaan worden.

Hoe werkt het natrekken van een nummerbord van een bedrijfsauto?

Om het nummerbord van een bedrijfsauto na te trekken, gebruik je simpelweg een kenteken check. Hierbij vul je het kenteken van een bedrijfsauto in en klik je simpelweg op ‘check’ of ‘verstuur’ om direct de gegevens van de betreffende bedrijfsauto in te kunnen zien.